Eerste kennismaking

Volledig vrijblijvend werken wij een voorstel uit

In een eerste vrijblijvende kennismaking bekijken we samen wat je wensen zijn en welke mogelijkheden jullie woning biedt. Zodra hiervan een duidelijk beeld is starten wij met ons studiewerk.Enkele dagen later bieden wij je een op maat gemaakte offerte aan waarin alle materialen en toestellen zijn opgenomen om de installaties volledig zelf te plaatsen.
Voor het opmaken van de studies gebruiken wij krachtige rekensoftware van liNear®. Zo ben je zeker van een correcte berekening en is er geen gevaar op een overdimensionering wat zou leiden tot een grotere investering en een slechter rendement van uw installatie.
Al het studiewerk zit inbegrepen in de aankoopprijs van de materialen. Neem snel contact met ons op en ontdek zelf onze extra voordelige tarieven voor een op maat gemaakte installatie!

vloerverwarming zelf geplaatst

Uitvoering van de werken

Ook tijdens de installatie kan je op ons blijven rekenen

verwarming

Wanneer de werken uitgevoerd kunnen worden leveren wij zelf al het materiaal tot op de werf. We nemen hierbij uitgebreid de tijd om je alle nodige uitleg te geven over de installatie. Indien je tijdens de plaatsing toch nog twijfelt over bepaalde onderdelen blijven we bereikbaar voor bijkomende ondersteuning.
Nadat de werken voltooid zijn zorgen wij voor alle verplichte keuringen en kunnen we de installaties opstarten.

Indien je toch niet helemaal zeker bent van jezelf en bepaalde werkzaamheden door ons wilt laten uitvoeren, dan behoort dit ook tot de mogelijkheden, zo kan je met een gerust gevoel aan de rest van de installatie verder werken.

Neem volledig vrijblijvend contact op met ons

Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplichte velden.