Voor de uitvoering van de werken

Plannen en offertes worden opgemaakt

Nadat je met ons contact hebt opgenomen en we samen je project bekeken hebben maken we alle berekeningen en plannen zodat we je een gedetailleerde en correcte offerte kunnen voorleggen. 

Hierbij houden we in eerste instantie rekening met je wensen maar door onze ervaring kunnen we zelf ook heel wat voorstellen doen of input geven zodat je uiteindelijk goed geïnformeerd bent om de juiste keuzes te kunnen maken. 

Nadat wij ons rekenwerk gedaan hebben komen we de offerte bespreken. Indien je akkoord gaat dan werken we de plannen verder in detail uit.

 

Wij kunnen hierbij ook de EPB verslaggeving en de ventilatieverslaggeving verzorgen, zodat u zeker bent dat alle elementen in het EPB of ventilatieverslag ook effectief op de werf aanwezig zullen zijn. Dit bespaart je ook de wisselwerking tussen verschillende bouwpartners wat vaak tot misverstanden kan leiden. 

Ook de verplichte veiligheidscoördinatie kunnen wij voor je verzorgen.

DSC02212

Tijdens de uitvoering van de werken

Wij blijven bereikbaar voor ondersteuning

DSC01897

Zodra de werken uitgevoerd kunnen worden komen we persoonlijk al het materiaal bij je op de werf leveren. Hierbij nemen we uitgebreid de tijd om alles duidelijk uit te leggen, zodat je meteen zelfstandig aan de slag kan gaan. 

Moest er tijdens de uitvoering toch ergens iets niet helemaal duidelijk zijn dan blijven we steeds bereikbaar voor uitleg, of komen we nog is ter plaatse om de situatie te bekijken.

Wij kunnen ook bepaalde werkzaamheden die je liever niet zelf doet voor je uitvoeren, zoals het boren van de gaten voor ventilatiebuizen en schouwen, het plaatsen van de gasleidingen, aansluiten van de CV ketel of elektriciteitskast, ...

Na de uitvoering van de werken

Keuring en opstart van de installatie + periodiek onderhoud

Zijn de werken klaar, dan vragen we alle nodige keuringen aan en maken we alle attesten op. We starten samen met u de installatie op en geven duidelijke uitleg over de werking.

Ook het periodiek onderhoud kunnen wij op ons nemen en indien er ondertussen toch problemen opduiken, mag je ons altijd contacteren. Wij zijn bevoegd en erkend om de nodige herstellingen snel en correct uit te voeren.

Indien je ook op ons beroep hebt gedaan voor de EPB verslaggeving, veiligheidscoordinatie, of ventilatieverslaggeving werken we ook deze elementen verder af en doen we de nodige aangiftes bij de overheid

We kunnen je ook bijstaan in het opmaken en indienen van de Renovatiepremie.

P1080983