Afvoer afvalwater en regenwater

Een gescheiden afvoer goed voor het milieu en jezelf

Een gescheiden afvoer voor vuil water en regenwater is in de meeste gevallen verplicht, zowel bij nieuwbouw als bij een verbouwing. Het is dan ook belangrijk dat hier voldoende aandacht aan besteed wordt om eventuele sancties of een verplichte heraanleg na een keuring te vermijden.
Wij maken overzichtelijke plannen voor de afwatering in de woning, de aansluiting aan de riolering en ,afhankelijk van de situatie, aan een regenwaterput en/of een infiltratieput. Uiteraard leveren we een compleet pakket van buizen, hulpstukken en bevestigingen zodat je direct aan de slag kan met het geleverd materiaal.
.

DSC01729

Sanitaire binneninstallatie

Goed ontworpen sanitair voor comfortabel wonen

badkamer

In een moderne afgewerkte woning wil je natuurlijk kunnen genieten van een comfortable badkamer. Ook hiervoor ontwerpen wij volledig volgens je wensen de installatie zodat u overal snel en voldoende warm water hebt. 

Wij voorzien ook een apart circuit voor het regenwater zodat je gratis regenwater ook kan hergebruiken voor het spoelen van de toiletten, in de tuin, of in de wasmachine. Ook al zou je in eerste instantie nog geen regenwaterpomp willen plaatsen, splitsen we de installatie toch al op zodat nadien zonder breekwerk toch regenwater gebruikt kan worden.

Op sanitaire systemen zijn bepaalde regels van toepassing en een keuring is vaak verplicht. Een goed ontworpen installatie kan u nadien dan ook heel wat kopzorgen besparen

Ook voor alle sanitaire toestellen en badkamermeubels kan je bij ons terecht, we kunnen hiervoor zeer interessante kortingen toestaan aan al onze klanten. Vraag hier ook zeker naar onze mogelijkheden.

Neem volledig vrijblijvend contact op met ons

Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplichte velden.